TOP
Collectie KIE stone

Kiezeltje – KIE stone – KIE stone BOY

Deze 3 labels introduceren weer een topcollectie die perfect aansluit bij de unieke persoonlijkheid van elk kind.

Trendy, duurzaam, comfi en fun zijn de sleutelwoorden voor onze labels.
De labels zijn vooruitstrevend in de ontwikkeling van de laatste trends, elk item is een pronkstuk waarmee elk kind zich bijzonder voelt en plezier aan beleefd.
Wij geloven in zorgeloos plezier voor elk kind, elke dag. Onze kleding helpt daarbij.

De ontwikkeling van de collecties start met het bepalen van de trendkleuren en de selectie van de meest duurzame, comfortabele en Oekotex gecertificeerde stoffen.
Onze inspirerende modellen worden op verantwoorde wijze vervaardigd in Europese ateliers, waar met plezier wordt gewerkt aan elke creatie.

Kiezeltje richt zich op de moderne jonge moeder en haar kleine meisje van 1-5 jaar. Ontdek stijlvolle ontwerpen die passen bij de dynamische levensstijl van zowel moeder als kind.

Voor meiden van 6-16 jaar biedt KIE stone een perfecte mix van trendy en behoudende stijlen. Van eigentijds tot tijdloos, onze collectie spreekt elke jonge fashionista aan.

Jongens van 5-14 jaar kunnen hun eigen stijl ontwikkelen met de stoere en verfijnde modellen van KIE stone BOY. Onze collectie heeft het allemaal.

Via onze B2B webshop kunnen onze klanten eenvoudig nabestellingen doen en kunnen ervoor kiezen het direct naar de eindklant te laten versturen. De volledige collecties zijn te bewonderen in de showroom van Ageeth Tijhaar agenturen in Best. Meer informatie? Stuur een mail naar info@kiezeltje.nl of bel +31 (0)6 22 45 07 18

Collectie KIE stone BOY
Collectie KIE stone BOY
Collectie Kiezeltje
Collectie Kiezeltje