TOP

Kindermodebeurs KID in januari 2018 afgelast

Opnieuw kan er een kindermodebeurs van de agenda worden geschrapt. KID Parijs, die in januari 2018 zou plaatsvinden, gaat niet door. De organisatie zegt een pauze te nemen om op een later moment met een nieuwe formule terug te komen.

KID Parijs heeft een streep gezet door de komende editie in januari 2018. In een persbericht laat de organisatie weten te werken aan een nieuwe formule. ‘In het licht van ons merkimago en onze ervaring hebben we besloten dat het tijd is om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Met dezelfde moderne en inspirerende ambitie willen we nieuwe regels en een nieuw kader definiëren voor een nieuwe formule.’

Pauze

Volgens de organisatoren is de komende editie voor winter 2018-2019 geschrapt, om ‘volledig toegewijd te zijn aan deze transformatie naast onze nieuwe partners. We nemen een pauze om dit ambitieuze project op te zetten en we kunnen niet wachten om het met je te delen.’ KID Parijs vindt doorgaans tegelijkertijd plaats met Playtime Parijs. De Parijse versie is van 27 tot en met 29 januari 2018. Op KID stonden verleden jaar ook diverse Nederlandse merken, waaronder Anecdote, Gray Label, Kids to Kids, Mon Petit Loup, Swearhouse, Little 10Days  en Little Rookies.

Kleine Fabriek

In september dit jaar liet de Amsterdamse kindermodebeurs Market by Kleine Fabriek weten definitief te stoppen. Er zijn hierop wel twee nieuwe initiatieven ontstaan: Sunday School op zondag 14 januari 2018 en Just Kidz in het WFC op 28 en 29 januari 2018.