TOP

SundaySchool: grotere beursvloer en korting op een hotelovernachting


Over minder dan twee weken openen de deuren van de vierde editie van kindermodevakbeurs SundaySchool. Bengels heeft in aanloop naar het event een aantal nieuwtjes voor bezoekers van het evenement.

Ook deze zomereditie is er een aantal nieuwe merken, waaronder byLindgren en Someone. Daarnaast wordt komende week een SundaySchool-app gelanceerd, speciaal voor bezoekers en deelnemers van de beurs. Hierop is informatie over de deelnemende merken te vinden, een online plattegrond en praktische informatie over de modeshows en het programma voor de beursdag.

Nog groter

Voor deelnemers die van ver komen of iets langer willen blijven is het mogelijk om met 10 procent korting te verblijven in Carlton President in Maarssen. Die korting geldt op de dan geldende prijs voor een overnachting en is exclusief ontbijt. Boeken kan telefonisch op telefoonnummer 030-241 4182 onder vermelding van ‘SundaySchool at De Fabrique’. Daarnaast wordt de beursvloer uitgebreid. Deze editie wordt namelijk een extra loods in gebruik genomen: de Nieuwe Smederij genaamd.

En ten slotte alvast de informatie voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in de twee modeshows: de eerste show vindt om 12.30 uur plaats. De tweede modeshow start om 13.45 uur. Beide duren een klein half uur en geven bezoekers informatie over nieuwe collecties en de belangrijkste trends. De modeshows worden gehouden in loods de Perserij.