TOP

World Trade Fashion wordt licentienemer van Lief! Lifestyle in Europa


Het Nederlandse modebedrijf World Trade Fashion heeft maandag 17 juni bekendgemaakt dat het vanaf zomer 2020 verantwoordelijk is voor de verkoop, productie en distributie van de kledingcollecties van Lief! Lifestyle in Europa.

World Fashion Trade ontwikkelt en produceert private label collecties voor diverse merken, winkelketens en groothandels. Daarnaast is het bedrijf importeur en distributeur van diverse buitenlandse merken zoals Ripstop Clothing en Wanakome en behoort ook het eigen kinderkledingmerk 4President tot het portfolio. Daar komt nu dus ook de baby- en kinderkledingcollectie en een deel van de lifestylecollecties van Lief! Lifestyle bij.

Terug op de kaart

Sven Benschop, oprichter van Word Trade Fashion: “Wij kijken uit naar de samenwerking met Lief! Lifestyle. Onze eerste taak is om de kledingcollectie weer op de kaart te zetten in Nederland. Dit oersterke Hollandse merk, met haar vertrouwde uitstraling en scherpe prijs, is niet weg te denken uit het straatbeeld. Uiteraard worden de bestaande samenwerkingen voortgezet.”

Op bezoek

De lente/zomercollectie 2020 wordt gepresenteerd worden tijdens kindermodevakbeurs Sunday School. Deze collectie bestaat uit drie leveringen voor mini’s (maat 62 t/m 128) en twee newbornthema’s (maat 56 t/m 86) voor jongens en meisjes. De collecties zijn te bezoeken in de showroom van World Trade Fashion in Montfoort. Eind juni opent Lief! lifestyle de deuren van een nieuwe showroom in België in Trade Mart Brussel, showroom F123. Hier wordt naast de Lief! Lifestyle kledingcollectie ook de Tom Tailor kids collectie en de Marc O’Polo juniorcollectie verkocht. Tijdens de open dagen van 25 t/m 28 juni is het mogelijk om de collecties te bekijken van 10:00 uur tot 17:00 uur.