TOP

Kindermodemerk Funky XS stopt na 12 jaar

Funky XS stopt ermee. Dat heeft het merk bekendgemaakt. 'Na 12 jaar komt er voorlopig een einde aan ons te gekke en kleurrijke kinderkledingmerk.'

Het Nederlandse kindermodemerk Funky XS verdwijnt van de markt. In een persbericht maakt Lisette Heijting het nieuws bekend: “Na 12 jaar komt er voorlopig een einde aan ons te gekke & kleurrijke kinderkledingmerk. Het is tijd voor New Beginnings & een Break.”

De collectie voor zomer 2020 is voorlopig het laatste Funky XS-seizoen. Dat betekent dat alle geschreven orders voor winter 2020 zijn stopgezet en niet meer worden geleverd in juli/augustus. “Daarnaast starten we niet met het voor-orderen van zomer 2021. Alle reeds gemaakte afspraken komen hierbij te vervallen.”

Heijting: “Persoonlijk kijk ik terug op geweldige jaren maar is er ook behoefte aan vernieuwing en fijne energie passend bij de behoefte van een retailmarkt en consument in een nieuw tijdperk. We wensen jullie allemaal heel veel succes in deze roerige tijd. Ik dank jullie voor de fijne, loyale samenwerking want wat hebben we samen veel kinderen in ‘The Funky Style’ mogen kleden.