TOP

Word de nieuwe shopadvisor van Tom-Du

Als shopadvisor ben je hét gezicht van Tom-Du. Je hebt een adviserende rol, hebt direct contact met onze klanten en verkoopt kinderkleding op een unieke manier. Dit gebeurt namelijk niet in een winkel maar op een kledingparty bij de klant thuis.

De collectie presenteren, zorgen voor een gezellige sfeer en aanwezigen helpen bij het koopproces. Onze collega’s van kantoor verzorgen de gehele uitlevering van de bestelde kleding, jij bent dus geen tijd hieraan kwijt.

4 REDENEN OM SHOPADVISOR TE WORDEN

Tom-Du heeft een vrije werkwijze, zo kun jij je eigen baan helemaal zelf invullen! Wij zijn net zo flexibel als jij. Pas zo nodig het schema aan op je hobby’s, je familie of andere werkzaamheden.

Vrijheid: bepaal je eigen uren en plan je eigen afspraken zelf, geen vaste werkschema’s. Plan jouw eigen werktempo!

Vergoedingen: jouw verdiensten staan direct op je rekening en er zijn fijne bonussen te verdienen.

Altijd met mode en trends bezig: je hebt een eigen winkeltje en een adviserende rol in het modevakgebied! Je bent zelfstandig bezig en altijd op de hoogte van de laatste mode én trends.

Shopadvisor team: je maakt deel uit van het shopadvisor team, advies nodig? Vragen over bepaalde zaken? Deel ervaringen uit met elkaar! Ook het team op het hoofdkantoor staat altijd voor je klaar.

Zie jij jezelf wel een kledingparty leiden? Denk je dat je zelfstandig aan de slag kunt? Kan jij een eigen klantenkring creëren? Houd je van gezelligheid, ben je een ondernemend type én gek op kinderkleding? Dan ben jij onze ultieme shopadvisor!

Kijk voor meer info op www.tom-du.nl/word-shopadvisor/ of mail naar irma@tom-du.nl of bel: +31 294 239 800

We hopen je snel te ontmoeten.