TOP

Kindermodewinkel verzamelt in een uur 43.000 euro

Met behulp van crowfunding haalde kindermodezaak Twinkel Kidz 43.000,- euro op voor de inrichting van het nieuwe pand.

Kindermodewinkel Twinkel Kidz is gevestigd aan het Meerminneplein in het centrum van Zwolle. De huidige locatie bood onvoldoende ruimte voor de nieuwe plannen van eigenaar Petra Eshuis. Voor de ambitieuze plannen op een grotere locatie in het Zwolse Broerenkwartier was geld nodig. Dat kreeg Eshuis bij elkaar door middel van crowdfunding. Nadat haar kennissenkring 12.000 euro in de onderneming stak, haalde Eshuis binnen een uur 43.000 euro op bij het publiek. Via Collin Crowdfund staken in totaal 43 investeerders gemiddeld 1.279,- euro in Twinkel Kidz. In ruil voor de vierjarige lening ontvangen de investeerders een vaste, jaarlijkse rente van 7 procent. Het geld wil Eshuis vooral steken in activiteiten en de inrichting waaronder een catwalk, een speelhoek, een toilet en een verschoonhoek.

 

Petra Eshuis: “Natuurlijk hoop je op een succesvolle campagne, maar dit succes heeft ons overweldigd. Het is een prachtige bevestiging van onze visie en het potentieel van dit nieuwe concept.”

 

De winkel opent zaterdag 9 juli aan Weeshuisstraat 19 in Zwolle. Zaterdag 3 september staat de officiële opening gepland met allerlei kinderactiviteiten. Van 1 tot en met 15 juli wordt de locatie aan het Meerminneplein tijdelijk veranderd in kinderkleding-outlet met kortingen tot 80 procent.

 

Twinkle Kidz