TOP

Kleertjes.com, G-Star en Omoda winnaars van Shopping Awards 2017

Bij de uitreiking van de Shopping Awards 2017 zijn kindermodewebshop Kleertjes, denimmerk G-Star en schoenenwebshop Omoda in de prijzen gevallen.

Op 23 maart 2017 mochten Kleertjes.com, G-Star en Omoda een prijs ophalen op het Shopping Awards Gala in Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk.

Gastheer en presentator Jan Joost van Gangelen reikte ook vijf Excellence Awards, de DHL Cross-border Award, elf Publieksprijzen XL en de Shopping Award Game Changer uit. Ook was er aandacht voor de Lightspeed Ecommerce50, de lijst met de vijftig snelst groeiende webwinkels van ons land.

De belangrijkste prijs ging naar de electronicawebwinkel Coolblue, die door de jury werd uitgeroepen tot de beste webshop van Nederland.

G-Star wint cros-border award

De DHL Cross-border Award is gegaan naar G-star, dat volgens de jury een ‘diepgeworteld merk’ is. “Het bedrijf, actief in zeventig landen, maakte voor de jury het verschil door het inzoomen op lokale buitenlandse markten, waarbij zij het eigen proces optimaliseren en met een strategische focus klanten in diverse landen een kanaalonafhankelijke shopping experience bieden.”

Categoriewinaars: Omoda en Kleertjes.com

In de categorie fashion & lifestyle was Omoda de winnaar van een Excellence Award, gekozen door de vakjury. Maar de waardering kwam niet alleen van de jury. Ook het publiek bedeelde Omoda een prijs toe, in de categorie schoenen. Bij de publieksprijzen was ook Kleertjes.com de winnaar, in de categorie mode.

BEKIJK HIER ALLE WINNAARS

Stichting Nationale Shopping Awards

De Shopping Awards worden georganiseerd onder toezicht van de Stichting Nationale Shopping Awards (voorheen Stichting Nationale Thuiswinkel Awards).Met de uitreiking van de Shopping Awards beoogt de stichting een positieve bijdrage te leveren aan digital commerce – het online verkopen van producten en/of diensten aan consumenten, thuis, op het werk, onderweg, in de winkelstraat of online in de winkel.