TOP

Little Miss Juliette partner van bioscoopfilm Elvy’s Wereld So Ibiza

Meisjesmodemerk Little Miss Juliette gaat samenwerken met de zomerse comedy Elvy's Wereld So Ibiza, die 26 september in de bioscoop te zien zal zijn. Bengels sprak met Wanda Marcon, directeur van Little Miss Juliette, over deze samenwerking.

Waarom deze samenwerking?

“Het productiehuis heeft ons benaderd. Voor deze film zochten ze drie geschikte partners uit diverse branches, net zoals bij hun vorige film Misfit. Voor de modebranche wilden ze een echt creatief meidenlabel aan zich binden, eentje die past bij de film en de doelgroep. Zodoende kwamen ze bij ons uit. We zijn samen met de makers van de film om tafel gegaan en we zijn gaan werken aan natuurlijke branded momenten in de film. Dit is een traject van maanden geweest. Dus geen product placement, maar branding middels een natuurlijke verhaallijn. We zijn zeer tevreden over het script, dat echt interessant is voor de doelgroep en waarin Little Miss Juliette veelvuldig in terugkomt. De opnames zijn inmiddels begonnen op Ibiza, de cast is echt heel erg enthousiast over de kleding. Actrice Jill Schirnhofer was zelf zo enthousiast dat ze heeft aangeboden om de tekeningen voor op de hangtag te maken.”

Hoe hebben retailers gereageerd op de samenwerking?

“Erg leuk! We pakken namelijk ook flink uit met dit verhaal. Winkeliers ontvangen bijvoorbeeld VIP-kaarten om met klanten naar de première te gaan, hoe leuk is dat? Zodoende kunnen zij hierdoor ook leuke acties doen voor hun winkel.”

Is er al beeld bekend over de jurk die naar aanleiding van de film in productie wordt genomen?

“De collectie wordt rondom de release van de film in september in de winkels gelanceerd. Onze retailers hebben nu wel de mogelijkheid om deze collectie in te kopen.”

In de film ontwerpt hoofdpersonage Elvy een jurk die uiteindelijk door Little Miss Juliette in productie wordt genomen. Deze jurk is onderdeel van de collectie die rondom de release van de film uitgeleverd wordt voor najaars/wintercollectie 2018. De collectie is volledig te mixen en te matchen en verkrijgbaar vanaf maat 98 tot en met 164.