TOP

SundaySchool, the 2nd Episode; Welcome to SundaySchool® Festival

Nog iets meer dan een maand te gaan en dan vindt de tweede editie van SundaySchool plaats. Het belooft nog groter, en nog spannender te worden. Met meer (internationale) merken én de introductie van een aantal nieuwe, opkomende merken. Je ontmoet onder meer: Vingino, Petrol Industries, Protest, Retour denim, Joy the Muse by Penn&Ink, Play Up, Converse, Franklin & Marshall, Je ne sais Quoi!, en nog zo’n ruim 140 andere verrassende merken.

Deze 2e editie begint een half uur vroeger dan de afgelopen wintereditie, om 9.30 uur. Natuurlijk gaat het om de merken en de nieuwe collecties, en daar is dan ook een geweldig aanbod in. Inspireren is een belangrijke doelstelling van de beursorganisatie. Het thema voor deze zomereditie is ‘Welcome to SundaySchool® Festival.  Met foodtrucks, straatartiesten, en een paar geweldige dj’s. Wij adviseren je dan ook de hele dag te reserveren, je zult je zeker goed vermaken! De toiletdames Bep en Toos zijn er weer, de catering (voor zowel lunch als avondeten) is aangepast aan de hopelijk zomerse temperaturen. Je kunt rustig even relaxen op het speciaal aangelegde gazon, en onder het genot van een drankje op de schommels van gedachten wisselen met collega’s en standhouders.

Dit keer zijn er twee verschillende modeshows, Part 1 om 13.00 uur en Part 2 om 15.00 uur. Met de nieuwste collecties, verzorgd door Manon van Just by Manon en Roel Ruyten. Als verrassing komt  er een aantal ‘special guests’.

Beursbijlage

Samen met Bengels gaan we u nog beter te informeren: voorafgaand aan de beurs krijgen alle abonnees een speciale beursbijlage thuisgestuurd met plattegronden en informatie over de merken en hun collecties. Zo kun je je zich in alle rust voorbereiden op deze dag!
 
Ten slotte maken we je er graag op attent dat je nu al ‘early bird’-tickets kunt kopen voor € 12,50 (incl btw) via Sunday-school.nl. Dit aanbod geldt tot 15 juni, daarna kosten de kaarten € 17,50
 
Wij hebben er zin in; hopelijk jij ook! Houd de website van Sunday School in de gaten, er kunnen nog wat verrassingen komen.