TOP

LP Boys: nieuw jongenslabel van Bestseller

‘Kinderen weten tegenwoordig zelf wat ze willen dragen. Hun stijl wordt steeds meer fashionable’, weet designer Theresa Blicher. Ze ontwerpt zestien collecties per jaar in totaal voor Bestsellers nieuwste merken Little Pieces en LP Boys.

Little Pieces is voortgekomen uit het accessoire- en vrouwenlabel Pieces. Nu viert Bestseller weer een primeur: de geboorte van het jongenslabel LP Boys. Designer en international brandmanager van Little Pieces Theresa Blicher praat ons bij.

Het doel van Theresa Blicher, die sinds vijf jaar voor Bestseller werkt, is kinderkleding ontwikkelen die modieus is, doch betaalbaar. “Die van Little Pieces zijn geïnspireerd op de grote zus Pieces. Grafische prints, details en illustraties nemen we geregeld over, maar zonder de leeftijd waarvoor we produceren – van 3 tot 14 jaar – uit het oog verliezen.” Ook het gloednieuwe LP Boys, voor de kleine man van 3 tot 14 jaar, is geïnspireerd op volwassen trends. Denk aan mooi afgewerkte bloezen, gestreepte truien, maar ook gestreepte sokken, T-shirts met grafische prints, beanie hats en vlinderdasjes.

LP Boys pre-spring 2014 is nog in te kopen tot en met 30 augustus.

Info: Bestseller, 020-456 44 00