TOP

Magic Bodyfashion introduceert maternity ondergoed

De Nederlandse producent Magic Bodyfashion is vooral bekend van bodyfashion en toebehoren, zoals tepelstickers, broekjes die extra volume geven en schoudervullingen. Sinds wordt dat assortiment verrijkt met maternity ondergoed. Bengels sprak met Lianne Görtz, verantwoordelijk voor de pr van het merk.

Waarom de aanvulling van deze toch wel heel nieuwe doelgroep van zwangere vrouwen?

“Wij spelen al jaren met de gedachte om maternity underwear op de markt te brengen aangezien comfort en support een belangrijke missie van Magic Bodyfashion is. Toen de vraag afgelopen jaar vanuit de markt toenam en een aantal van onze key-klanten ons hierom vroegen, zijn we meteen aan de slag gegaan. Er is bovendien weinig aanbod op dit gebied en al helemaal niet als het gaat om een moderne look gecombineerd met comfort en support.”

Hoe onderscheiden jullie je van andere maternity merken?

“Wij lanceren Magic Mommy als een complete lijn. Elke zwangere dame kan haar gewenste product vinden als het gaat om beha’s, support wear of panty’s. De beha is uniek omdat deze meegroeit tijdens haar zwangerschap en vrouwen ze bovendien kunnen dragen na de zwangerschap als voedingsbeha. Niet alleen is de beha gemaakt van een prachtig comfortabel materiaal, deze is tevens verkrijgbaar in vier mooie kleuren. De hele lijn is overigens gemaakt van een luxueus en naadloos materiaal met een mooie glans. Alle materialen zijn ademend waardoor ze niet warm aanvoelen, ook niet tijdens een warme zomerdag. De pasvorm is perfect en blijft zitten zoals het hoort. We werken hiervoor samen met een uniek testpanel. Ook tijdens de ontwikkeling van deze lijn hebben wij voortdurend gewerkt met een panel van zwangere dames om kwaliteit en pasvorm te waarborgen.”

Hoe gaat de lijn eruit zien?

“Magic Mommy is verkrijgbaar in de maten S tot en met XXL en kent 7 modellen waaronder een beha, een belly band, een jurkje, een legging, een panty, een short en een tanktop. Een complete collectie dus, met verkoopprijzen tussen de 24,99 euro en 39,99 euro.”

Waar is Magic Mommy verkrijgbaar?

“Er zijn al diverse verkooppunten in en buiten de Benelux, waaronder Galeria Inno, Hudson’s Bay en Wehkamp.”