TOP

Meer succes met je webshop? PostNL doet meer dan bezorgen

Wij zijn blij met onze klanten in de fashionbranche. Mooie bedrijven waar wij graag de bezorging naar klanten voor doen. Maar wij doen meer dan bezorgen.

Van klanten werven tot bestellingen verwerken en van slim bezorgen tot een makkelijk retourproces. Gedurende de hele klantreis kunnen wij jou van dienst zijn. Maak daarom kennis met onze volledige collectie.

Meer shoppers door de juiste data

Door onze logistieke data te combineren met andere bronnen komen we tot unieke informatie waarmee jij je klanten kan vinden en binden. Tevens kun je met deze data jouw website en marketingacties optimaliseren.

Naadloze orderverwerking

Wanneer de order is geplaats gaat het pas echt beginnen. Een goede orderverwerking en de juiste verpakking zijn cruciaal. Waarom zou je alles zelf doen? Wij bieden je diverse oplossingen voor jouw webshoplogistiek.

Een pasklare bezorging

Goed bezorgen is meer dan een pakket afleveren. Zo kun je jouw klanten zelf laten kiezen waar en wanneer ze hun bestelling willen ontvangen. Ook in het buitenland bezorgen we net zo betrouwbaar als in Nederland.

Een passend retourproces

Een goed retourbeleid zorgt voor een hoge klanttevredenheid en terugkerende klanten. Wij bieden verschillende opties om dit goed voor je in te richten.

Kijk voor onze volledige collectie op postnl.nl/fashion