TOP

SundaySchool: 121 kindermodemerken bij elkaar gebracht

Aanstaande zondag 12 januari is het zover, dan opent de kindermodebeurs SundaySchool de deuren. Een uitgelezen kans om de nieuwe collecties van mooie kindermodemerken te bekijken.

In de Fabrique in Utrecht kun je zondag 12 januari naar SundaySchool, de kindermodebeurs voor retailers. Dit keer heeft de wintereditie als thema ‘St. Bernard Mountain Rescue Team’. De organisatie van de beurs liet zich inspireren door het winterse landschap van de Alpen en de iconische reddingshond, de Sint Bernard. In aanloop naar de nieuwe editie van SundaySchool, maakte de organisatie ook al verschillende merken bekend die aanwezig zullen zijn.

Wil je weten welke merken er op SundaySchool staan? Lees dan dit artikel.

Kinderschoenen

Wil je als winkelier een zo’n compleet mogelijk assortiment aan de klant bieden, dan mogen schoenen niet meer in de winkel ontbreken. Schoenen maken de outfits in de winkel helemaal af en daarnaast is het een mooie productgroep voor bijverkoop. Op Sunday School staan schoenenmerken met aanbod voor iedere doelgroep en ieder seizoen, zoals Bergstein, Boumy, Gioseppo, Igor en Ols Soles.

Ontspannen dag

In een interview met initiatiefnemer Rob de Vos vroegen we hem wat de unique selling points van SundaySchool zijn. “Voor ons als organisatie is het belangrijk dat alle aanwezigen ontspannen met de dag beginnen. We zien onszelf als serviceplatform en doen er alles aan het de standhouders en de bezoekers zo comfortabel mogelijk te maken. Zo is parkeren gratis en met 700 plaatsen voor de deur ben je snel binnen. We zien door de grote toestroom dat bezoekers wel steeds verder weg moet parkeren, maar onze parkeerwachters leiden alles in goede banen. Ook de toiletdames Beb & Toos slaan aan, dit is een Rotterdams theaterduo dat ervoor zorgt dat de bezoeker met een glimlach naar een schoon toilet kan gaan.”