TOP

Moda lanceert met Little Soles een nieuwe Britse kinderschoenenbeurs

De Britse modebeursorganisatie Moda kondigt de lancering van de kinderschoenenbeurs Little Soles aan. De beurs vindt plaats in februari 2020, als onderdeel van de modebeurs Moda. Welke merken zijn aanwezig? v

Wegens ‘ongekende interesse’ in het segment kinderschoenen, heeft de Britse beursorganisatie een nieuwe kinderschoenenbeurs in het leven geroepen: Little Soles. Van 23 tot 25 februari kunnen inkopers in het NEC Birmingham een groot aantal kinderschoenenmerken binnen de Little Soles-zone verwachten, evenals merken die naast kinderschoenen ook schoenen voor vrouwen en mannen verkopen.

Merken die binnen Little Soles zijn bevestigd, zijn Froddo, Old Soles, Primigi, Superfit, Ricosta, Shoesme, Young Soles, Salamander en Petasil. In de hal voor schoenen staan ook schoenenmerken en distributeurs die kinderschoenen aanbieden als onderdeel van hun volledige aanbod, zoals: XTi, Ipanema, Skechers kids, CROCS kids, Rider, Zaxy, Grendha, Roamers, GOOR, Route 21, DEK, US Brass en Boulevard.

Little Soles heeft een ‘leuke en ervaringsgerichte sfeer’ en beschikt over een eigen Little Soles Café en Play Area. Lisa Govier, schoenendirecteur bij Moda, zegt: “We zijn verheugd om het beursonderdeel Little Soles te lanceren en bieden de schoenenmerken voor kinderen een speciale ruimte om hun collecties te exposeren. We zijn ervan overtuigd dat kopers bij zullen zijn met de nieuwe zone en de speelsheid en energie die we met het café en de speelruimte creëren. Met 26 kinderschoenenmerken die al bij MODA Footwear worden gepresenteerd, en in totaal meer dan 130 schoenenmerken, is dit een segment waar we echt aandacht aan besteden en we kunnen niet blijer zijn met de belangstelling die we tot nu toe hebben gehad.”

Ga naar www.moda-uk.co.uk voor meer informatie en een volledige lijst met merken voor februari.