TOP
growUP

Najaarseditie van growUP weer in de Brabanthallen

De komende editie van showUP en growUp vindt plaats op 3 en 4 september 2023 in de Brabanthallen te Den Bosch. Tweemaal per jaar vormt showUP dé gelegenheid om inkopen te doen en te worden geïnspireerd. Tijdens dit stimulerende inkoopevenement zullen fabrikanten, distributeurs en vertegenwoordigers hun assortiment en nieuwe collecties tonen binnen diverse categorieën, waaronder home decor, geschenken, lifestyle, kinderartikelen, schrijfwaren en voeding.

Een opvallend kenmerk van showUP is de open opstelling van de beurs en het unieke aanbod van stands, gekenmerkt door moderniteit, creativiteit en elegantie. De deelnemers zijn van hoge kwaliteit en de overvloed aan nieuwe merken en collecties maken een bezoek aan showUP altijd zeer de moeite waard!

Bovendien bieden de lezingen in het listenUP-theater interessante en inspirerende inzichten, gepresenteerd door experts en trendwatchers. Onderwerpen zoals doordacht inkopen, trends, merkpositionering en sociale media komen aan bod, waardoor er voor elk wat wils is.

growUP

Uiteraard is het growUP-gedeelte opnieuw aanwezig. Meer dan 50 merken gespecialiseerd in baby- en kinderproducten zullen hier hun plek hebben. Hier worden de laatste trends en producten gepresenteerd op het gebied van textiel, babygeschenken, knuffels, speelgoed, servies, kinderboeken, verzorgingsproducten en babykleding. growUP is niet alleen in trek bij baby- en kinderwinkels, maar ook conceptstores en cadeauwinkels die hun aanbod willen uitbreiden met kinderartikelen zullen dit deel van de beurs zeker relevant en interessant vinden.

Nieuw is het UPcoming 4 kids-gedeelte, waar enkele opkomende start-ups uit de kinderbranche zich voor het eerst aan een breed publiek kunnen presenteren. Zo zal Manchild de leuke opblaasbare kussentjes van het Deense merk Noui Noui tonen. Ook Sophie Home, een nieuwe speler uit Engeland met duurzaam en verantwoord textiel, zal hier te vinden zijn.
Daarnaast zijn bekende namen zoals Mertex, Mamelou, Gezinnig en Fresk weer van de partij. En FG Agenturen zal er met de merken Petit by basics, Pop Cutie en Mimi & Lula staan.

Will you showUP?

Datum: 3 september 10:00 – 17:00 en 4 september 09:00 – 17:00

Locatie: Brabanthallen, Den Bosch

Kijk voor meer informatie, tickets en plattegrond op de website www.showup.nl.