TOP

Nederlandse merken op Children’s Fashion Fair en Playtime Paris

De deelnemende merken van kindermodebeurzen Children’s Fashion Fair en Playtime Paris zijn bekendgemaakt. Meer dan 300 deelnemers hebben zich aangemeld voor de beurzen die eind januari worden gehouden. Nederlandse kinderkledingmerken zijn goed vertegenwoordigd.

Nog een paar maandjes en dan breken de beurstijden weer aan. Uiteraard houden we je op Bengels op de hoogte over Kleine Fabriek, maar ook in het buitenland vinden interessante beurzen plaats, waar ook Nederlandse hun nieuwe collecties tonen. 

Children’s Fashion Fair
Voor de Duitse kindermodebeurs Children’s Fashion Fair hebben zich inmiddels al zo’n 150 kledingmerken aangemeld. De Keulse beurs, die wordt gehouden van 30 januari tot en met 1 februari 2014, is populair bij Nederlandse merken. Zo reizen onder andere de volgende merken af naar Duitsland: Cakewalk, Tumble ’N Dry, Gsus, Jottum, LCKR, Noppies, Twinlife, Monta, 4funkyflavors en Blue Rebel.

Andere deelnemende exposanten zijn onder andere Gas Junior, LTB Kids, junior Marc O’Polo, Mexx, Sanetta, Agatha Ruiz de la Prada, Antony Morato, Attesa, Lemmi, Sterntaler, en Pippi. Voor de hele lijst exposanten klik hier. 

Playtime Paris
Kindermodebeurs Playtime Paris is op 25, 26 en 27 januari 2014 in Parijs. Ook hier is een aantal Nederlandse merken te vinden. Imps & Elfs en 4funkyflavors, hebben een stand gereserveerd op de Parijse beurs. Ook hier zijn ongeveer 150 kinderkledingmerken die zich hebben aangemeld. Andere deelnemende merken op Playtime zijn onder andere Aarrekid, American Outfitters, Bellerose en Antik Batik. Voor de hele lijst deelnemers klik hier.