TOP

Nederlandse topmerken op Children’s Fashion Cologne

Van 11 tot en met 13 januari 2015 is het tijd voor kindermodebeurs Children’s Fashion Cologne, in Cologne, Duitsland. Naast grote internationale namen, zullen ook Nederlandse topmerken aanwezig zijn.

Meer dan 130 merken uit veertien landen hebben zich tot nu toe al aangemeld voor een stand bij kindermodevakbeurs Children’s Fashion Cologne. Tijdens de vierde editie van de beurs – die  van 11 tot en met 14 januari 2015 plaatsvindt – zijn ook Nederlandse merken aanwezig, zoals Tumble ’N Dry, Retour Jeans en Blue Rebel. 

Orders plaatsen

In de eerste hal (Koelnmesse) krijgen bezoekers de mogelijkheid om alvast bestellingen te plaatsen voor de nieuwe collecties. Katharina C. Hamma, directeur van Koelnmesse: “Children’s Fashion Cologne streeft ernaar dat bezoekers een zo goed mogelijk beeld krijgen van de nieuwe collecties. Daarbij willen we dat de bezoekers wanneer dan ook een order kunnen plaatsen. We vinden het belangrijk om gesprekken te houden met winkeliers en merken uit de branche om zo hun behoeftes helder te krijgen.”

Speeddates

Ook dit jaar is er weer een “Pimp my Shop Now”-campagne. Er is een samenwerking gevonden met Nederlandse retail design-experts van ‘finishing Dutch’. Tijdens de campagne geven zij – met behulp van ‘speeddates’ – gratis advies over winkelinrichting.

Modeshows

Verder presenteren internationale designers hun collecties tijdens The Luna Fashion Shows.

Merken

Benieuwd welke merken op de Children’s Fashion Cologne staan? Hieronder een kleine greep uit de lijst met Nederlandse merken:

Retour Jeans
Tumble ’N Dry
Blue Rebel
Babyface
Blue Seven
Jottum
Cakewalk
Gsus Junior
Rags Industry

Kijk voor meer informatie op: www.cfc-cologne.com