TOP

Kiezeltje pre Spring collectie

Onlangs heeft Kiezeltje haar eerste pre Spring collectie uitgeleverd en het is een groot succes gebleken. "De positieve reacties van onze klanten zijn overweldigend. Binnen een week na uitleveren waren we praktisch door onze voorraad heen."

Quotes van onze klanten

Naomi van Olliewood.nl liet ons weten: “de Pre-spring collectie van Kiezeltje is warme broodjes handel. Wij zijn er heel blij mee en dit kunnen we heel goed verkopen”.

 

Karin en Lohren van Schanulleke in Woerden en IJsselstein: “Wat heb je nog van de Kiezeltje Pre-Spring collectie? Alles is bijna weg bontjes jasjes jurkjes.” Klaas Jan van pucksonline.nl gaf aan dat Kiezeltje bij de bestverkochte merken behoort en is onder andere zeer te spreken over het vernieuwde beeldmateriaal van kiezeltje.

 

De collectie

De pre Spring collectie is een compacte collectie waarin een nieuw modisch beeld neergezet is. Door gebruik van mooie tricotmaterialen zijn de items makkelijk dragend en goed te combineren. Nieuwe modellen als de Long-Dress kunnen uitstekend gecombineerd worden met de fake fur-vestjes en gilets. De retroprints in navy en grijs melee worden afgewisseld met frisse koraalkleuren.

Met de pre Spring collectie speelt Kiezeltje in op de behoefte van haar klanten. Korte termijn collecties worden steeds belangrijker. Twee maanden na ordering hangt de collectie in de winkels.

Kiezeltje

Kiezeltje is volgend jaar 10 jaar actief in de Nederlandse kinderkleding branche. Voor meisjes van 1 tot 12 jaar brengt Kiezeltje naast de zomer- en wintercollectie nu ook een pre-spring collectie uit. Tevens wordt er elk seizoen een flash-collectie uitgebracht. Dit is een kleine collectie die samengesteld wordt uit op voorraad liggende kiezeltje stoffen. Hierdoor is de prijs extra aantrekkelijk. De flash-collecties worden uit voorraad verkocht, hierbij geldt:  “op = op”.

 

Kiezeltje wordt in Nederland vertegenwoordigd door Ageeth Tijhaar agenturen. Het Kiezeltje-team bestaande uit Lisette, Ageeth en Eric zijn veel in contact met hun klanten. De feedback van haar klanten wordt gebruikt en verwerkt in nieuwe collecties.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ageeth Tijhaar, m. 06-224 507 18 of stuur een mail aan info@kiezeltje.nl

 

Contactgegevens

Contactpersoon: Eric van den Dijssel

Merk: Kiezeltje

Website: www.kiezeltje.nl

E-mail: info@kiezeltje.nl

Telefoonnummer: 06-437 81 400