TOP

Nieuw Bengels-team

Hét kindermodevakblad van Nederland presenteert met trots een nieuw team. Vakredacteuren Esther Muller en Margreet Anches vervangen Eva Guldemond, die de afgelopen vijf jaar Bengels coördineerde.

Na vijf jaar neemt Bengels afscheid van vakredacteur Eva Guldemond. Twee nieuwe gezichten gaan de plaats van Eva invullen.

Esther Muller, die de afgelopen tien jaar naam verwierf als marketingmanager bij verschillende (publieks)bladen en daarnaast veelvuldig schrijft voor toonaangevende mode(vak)titels, wordt het gezicht van het vernieuwde kindermodevakblad Bengels. Zij zal als chef de agenda van de jaarlijks vier printedities bepalen en coördineren.

Margreet Anches was ooit vakredacteur van Bengels en heeft zich sindsdien ontwikkeld als veelgevraagd freelance redacteur binnen de modebranche. Ze heeft zich onder andere gespecialiseerd in (kinder)accessoiretrends. Zij zal de website van Bengels dagelijks voorzien van het laatste nieuws.

Muller en Anches hebben als doel hét kindermodevakblad van Nederland nog relevanter te maken voor de branche. Een belangrijke nieuwe pijler van het blad is multichannel retailen. Alle do’s en dont’s, tips & tricks en nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online ondernemen leest u op www.bengels.nl.

Contactgegevens: Esther Muller: e.muller@mybusinessmedia.nl
Contactgegevens Margreet Anches: m.anches@mybusinessmedia.nl// 06-50247266

Heb je interessant nieuws of een persbericht voor Bengels? Stuur het naar redactie@bengels.nl

Bengels is een uitgave van MYbusinessmedia (MBM), een multimediale uitgeverij met tientallen marktleidende vakbladen. Het fashioncluster van MBM bestaat uit kindermodevakblad Bengels, schoenenvakblad Schoenvisie en modevakblad Textilia. De titels hebben allen drukbezochte websites, een academy, trendpresentaties, en samen worden jaarlijks de evenementen TME en E-fashion georganiseerd. 

Voor meer informatie kunt u terecht bij Algemeen hoofdredacteur Sanne Groot Koerkamp; s.groot@mybusinessmedia.nl