TOP

Nieuw merk: Mr & Mrs Woods

Er is een nieuw kindermodemerk op de markt verschenen: Mr & Mrs Woods. Het merk ligt vanaf de eerste week december 2016 in de winkel.

Mr & Mrs Woods is een collectie voor jongens en meisjes met die – zo meldt verantwoordelijk agentuur Barth van Hout een mooie dag in het verschiet hebben, is net iets feestelijker, maar wel draagbaar nadien.

Streep

De meisjescollectie bevat onder meer jurken en rokken van crêpe-stof  in roomwit en navy met de bijpassende jersey en twill jasjes. In jersey ook enkele supermooie jurken. Ook zitten er lange jurken in de collectie in navy and grey streep.

woodz 2 

 

Artworks

De jongens collectie van Mr & Mrs Woods heeft  stretchbroeken in een five-pocket model, verkrijgbaar zowel als bermuda en lange broek die kunnen worden gecombineerd met de gilets, colberts en vesten. Daarnaast heeft het merk overhemden, t-shirts , en polo’s met artworks.

Midden-hoog

Mr & Mrs Woods is verkrijgbaar vanaf maat 116 tot en met maat 152. Het prijsniveau is midden-hoog: jurkjes tussen €49 en €79,95, broeken boys €39 en €49,95. Jasjes kosten tussen de €49 en €69,95. Het merk is inmiddels verkrijgbaar bij 54 verkooppunten.