TOP

Nieuwe agenten voor Room Seven

Room Seven heeft per direct drie nieuwe Nederlandse agenten aangetrokken voor haar kinderkleding, kinderbeddengoed, accessoires en tassencollectie.

De collecties worden ondergebracht bij drie verschillende agenten. Een logische keuze voor Room Seven: “Uit ervaring weten wij dat het verstandig is om de markten van fashion en accessoires als gescheiden kanalen te zien,” aldus Niels Bot van Room Seven.

Lemarti Fashion Agency
Lemarti Fashion Agency, ook agent van Jottum, LiLishoes, Ariane Dee en hun eigen merk Twentynine Palms, start per direct met de verkoop van de zomercollectie 2014. “Blij met Room Seven, een prachtig merk van Nederlandse bodem!”, aldus Rui en Trix van Lemarti Fashion Agency.

Iniziosales
Mireille van Tiggelen van Iniziosales heeft zich over de kinderbeddengoed en accessoire collectie ontfermd en verzorgt ook de Room Seven tassendistributie in het baby/kindersegment.

Bag in Business
Bag in Business verzorgt al vanaf januari van dit jaar de distributie van Room Seven’s damestassencollectie, welke in licentie vermarkt wordt door het Nederlandse Mikabel. Daarnaast verzorgt Bag in Business nu dus ook de distributie van de kindertassencollectie van Room Seven.

Over Room Seven
Room Seven heeft zich gespecialiseerd in kleurrijk kinderbeddengoed, nachtkleding en kinder(kamer)accessoires. Het merk is opgericht in 1995 en sinds 2005 brengt Room Seven ook kinderkleding. Daarnaast ontwerpt en werkt Room Seven samen met haar licentiepartners die haar Room Seven behang-, bed & bad-, servies- en damestassencollecties distribueren.