TOP
NIMBEL babydrager

Nieuwe babydrager NIMBEL op de markt

Maak kennis met NIMBEL, dé nieuwe babydrager voor actieve urban ouders. Niet alleen biedt NIMBEL comfort en draaggemak, maar het voegt ook een vleugje stijl toe aan de ouderlijke verschijning, of deze nu door de winkelstraat wandelt, het bos verkent of ontspant in een hippe horecagelegenheid.

Voor veel jonge ouders is het genieten om met hun kleintje in een babydrager op pad te gaan, totdat schouders en rug gaan protesteren. Na drie jaar intensieve samenwerking met ontwerpers, fysiotherapeuten en draagconsulenten, heeft mede-oprichter en industrieel ontwerper Stefan van Cleef een oplossing gecreëerd: NIMBEL. De gepatenteerde Exoframe Technologie™ maakt het mogelijk om het kind langer en met minder belasting te dragen, zonder dat ongemakkelijke pijnklachten de pret bederven.

Uitgebreide tests bij het Spine & Joint Centre in Rotterdam bevestigen dat correct gebruik van NIMBEL resulteert in minimaal spiergebruik in de rug, tot wel 62,5% minder dan bij de twee meestverkochte babydragers in Nederland. Bovendien blijkt dat de slimme lichtmetalen structuur, die het gewicht naar de heupen verplaatst, de belasting op de rugspieren nauwelijks verhoogt ten opzichte van onbelast staan.

NIMBEL urban babydrager
NIMBEL babydrager groen

NIMBEL’s babydragers zijn ontworpen voor dagelijks gebruik in een actieve levensstijl en staan garant voor duurzaamheid. Ouders prijzen vooral het stabiele zitkuipje, waardoor ze beide handen vrij hebben om hun kind veilig in de drager te plaatsen. Of de ouder nu een wandeling maakt, een kindvriendelijk festival bezoekt of haast hebt voor een werkafspraak, met NIMBEL wordt op pad gaan met een baby comfortabeler en stijlvoller dan ooit.

Het esthetische ontwerp van NIMBEL is met oog voor detail gerealiseerd en is verkrijgbaar in drie kleurstellingen: beige, groen en donkerblauw. Het vormt daarmee de perfecte aanvulling op een moderne, stadse look. NIMBEL kan zowel op de buik als op de rug gedragen worden en is geschikt voor kinderen van geboorte tot anderhalf à twee jaar oud. De consumentenverkoopprijs is €379 en verkrijgbaar in geselecteerde kinderwinkels en online via de NIMBEL website.

Over NIMBEL

Onder leiding van Stefan van Cleef kwamen functionaliteit en design samen om het ultieme bewijs van form follows function te creëren. De zoektocht naar het perfecte ontwerp begon in zijn schuur, waar talloze uren werden besteed aan de naaimachine en het buigen van metaaldraad totdat de blaren op de vingers stonden. Stefan zegt hierover: “Ons doel was het creëren van de ultieme babydrager, waarmee ouders zich in alle vrijheid kunnen bewegen, zonder in te leveren op stijl. Een esthetische carrier die comfortabel en pijnloos zijn werk doet, zodat je je kind zo lang als je wilt bij je kunt dragen. Dat doel hebben we bereikt.”