TOP

Nieuwe collectie Common Heroes voor zomer 2021: Wild City & Island Cool

De tweede collectie van Common Heroes hangt nu in de showroom. Door het succes van de wintercollectie heeft Common Heroes de zomercollectie voor 2021 sterk uitgebreid. Er zijn nu twee leveringen: Wild City & Island Cool, die bestaan uit twee verschillende kleurbeelden.
DEZE STIJL IS KLAAR VOOR EEN NIEUW AVONTUUR

De zomercollectie voor jongens in de maten 92 tot en met 152 bestaat uit twee leveringen met verschillende kleurbeelden. Kwaliteit en details hebben ook dit seizoen weer veel aandacht gekregen. De laatste trends zijn subtiel vertaald voor onze Common Heroes. Een klassieke basis, met sporty details, epic artworks en dip-dye verftechnieken, allover prints en garment dye. Veel toffe sweat pants en shorts, maar ook op chino geïnspireerde shorts, uitgewerkte vesten, polo’s en veel gave Tshirts.

Duurzaamheid

Tijdens dit avontuur proberen we zo min mogelijk onze voetprint op de aarde achter te laten. Wij gebruiken voornamelijk bio katoen en weten precies waar en door wie onze collectie geproduceerd wordt. Duurzaam en heel transparant van producent tot consument. Net als onze Heroes blijven we leren en ontdekken, op zoek naar mogelijkheden en de verbeterde, volgende stap.

De collectie bestaat uit 2 leveringen: Genoeg keuze to be everyday heroes!

WILD CITY (levering februari)

We nemen je mee op reis en beginnen bij de wild city trip. De klassieke basis met rood, wit en diverse blauw tinten wordt gevaarlijk leuk met de kleur spices, die ook de basis is voor een mooi programma met een tijger allover print. De sporty sweat in kobalt is een echte vrolijke zomerversie, die prachtig combineert met pepper red. Het kobalt wordt ook heel spannend in de dip-dye styles gecombineerd met spices. Alle T-shirts zijn verfijnd gemaakt met kleine details in de kleuren van de collectie. De modernste technieken zijn gebruikt, zoals laser artwork en high density prints.

ISLAND COOL (levering maart)

Voor het echte zomer gevoel gaan we naar een tropisch eiland. Met een ‘palmtree island’ discharge print krijgt deze levering een rijke zomerse sfeer. Navy, off white en diverse groen tinten vormen een commerciële basis voor de T-shirts met tie-dye effecten i.c.m. de vrolijke zomerse kleuren lemon geel, manderin en sky blauw. Polo’s en T-shirts met kleine all-over printjes, cut&sew combinaties en kleurrijke artworks zijn allemaal combineerbaar op de sweat shorts maar staan ook fantastisch op de lichte bleach denim of jog denim shorts.

Common Heroes
We salute you

Meer informatie

FLINT BRANDS | info@flintybrands.nl | 070-415 66 01