TOP

Nieuwe samenwerking tussen Libaco International en Brands for Children

Libaco International is een samenwerking aangegaan met Brands for Children. Hiermee wordt Brands for Children verantwoordelijk voor de verkoop van de Trentino slippercollectie.

Brands for Children wordt verantwoordelijk voor de verkoop van de Trentino slippercollectie in de provincies Zuid- en Noord Holland, Groningen en Friesland. Voor de overige provincies blijft Libaco verantwoordelijk.

Betere service
Marco van de Wiel van Libaco over de nieuwe samenwerking: ”Vanuit de nieuwe samenwerking zullen de slipper-klanten optimaler bediend kunnen worden. Klanten krijgen een nog betere service en komen ons vaker tegen op de winkelvloer”. Ook Herman van Bekhoven van Brand for Children is enthousiast: ”De modieuze Trentino kinderslippers passen perfect binnen ons assortiment van toonaangevende producten voor de baby en kinderwinkels’’.

Over Libaco en Brands for Children
Libaco International is producent van trendy footwear, die verkocht wordt onder de naam Trentino. De collecties van Trentino bestaan uit slippers, regenlaarzen, snowboots, ballerina’s en clogs. Brands for Children is importeur en distributeur van toonaangevende kinderproducten zoals Dabbawalla Bags en Walou.