TOP

Nu in Bengels 4: Gespot op Kleine Fabriek, Kixx, en inkooptips voor zomer 2017

De nieuwe Bengels is op 29 juli verschenen, met onder andere een achtergrondverhaal over de verkoop van kinderschoenen. Verder interviews met Jacqueline Oud van Kixx en Janine Breukhoven-Kho van Pretapregnant.com, een bezoek aan conceptstore Wijs West in Amsterdam, plus inkooptips voor het nieuwe seizoen.

Gespot op Kleine Fabriek

Op deze pagina’s vind je een selectie van merken die op 10 en 11 juli 2016 hun collecties presenteerden op Kleine Fabriek. Handig als naslagwerk bij het maken van je inkoopplan.

Kixx: Niet per se commercieel en toch succesvol

Kixx-online.nl bestaat tien jaar en is een van de grootste online kindermodeshops in Nederland. Oprichter Jacqueline Oud, die ook de stenen winkel Kixx in Alkmaar runt, zoekt altijd naar manieren om zich te onderscheiden. “Maar ik wil ook blijven groeien.”

Winkelreportage: Wijs West speelt in op de buurt. 

Amsterdam-West had nog geen conceptstore. Voor Koen Oosterbaan en Tessa van de Braak dé gelegenheid om hun kans te pakken en Wijs West te beginnen. “Koen staat soms achter de toonbank en dat trekt mannen over de drempel.”

Inkooptips

Heb je misschien enkele merken gemist op Kleine Fabriek? In Bengels vind je een overzicht van merken die graag persoonlijk hun collecties aan je presenteren.

Close-up: Janine Breukhoven-Kho

Janine Breukhoven-Kho heeft met haar websites Pretapregnant.com, The-mom.com en The-dad.com naam gemaakt in (kinder)modeland. Waar haalt zij haar inspiratie vandaan?


Sluit nu een Bengels Jaarabonnement af en ontvang 4 keer per jaar het blad met interviews, achtergronden en marktcijfers uit de kindermodebranche. Ook ontvang je twee keer per jaar de kleurkaarten, speciaal voor onze abonnees samengesteld door onze trendwatchers, en krijg je korting op evenementen als de Trenddag. Bekijk hier de mogelijkheden.