TOP

Nieuw merk: Ammehoela

Ammehoela is een nieuw Nederlands kindermodemerk, dat zich richt op kinderen van 0 tot 4 jaar. Elke 10 weken levert het merk een nieuwe collectie af.

De kindermodewereld is een nieuw Nederlands kindermodemerk rijker: Ammehoela. Ammehoela staat voor eigenzinnigheid, fun en comfort. ‘Go your own way! Because that’s the only way’ luidt de slogan.

Het merk is opgericht door Anouk Bindels en Sabine Disveld. Beide waren al jaren werkzaam in de retailindustrie, maar besloten om hun gezamenlijke droom te realiseren. Met de oprichting van Ammehoela is dit gelukt. Ammehoela biedt collecties aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Inspiratie

De inspiratie halen ze uit de dagelijkse gebeurtenissen, van de verre reizen die ze maken tot aan een dag in het park met de kinderen. Grafische, met de hand geïllustreerde, printjes, zachte materialen en een comfortabele pasvorm kenmerken de collecties van Ammehoela. De collecties zijn kleurrijk, relaxed, gemakkelijk te mixen en matchen en hebben een aantal skate-en surfinvloeden.

Ammehoela Zomer16 credit Ammehoela 5

Naast t-shirts, broekjes, leggings, rompertjes en onesies heeft Ammehoela ook bandana’s, beanies, sjaaltjes en rugzakken. Alle producten bij Ammehoela zijn gemaakt van biologisch katoen en GOTS-gecertificeerd. Iedere collectie is ontworpen voor nieuwsgierige kinderen die elke dag een stukje van de wereld ontdekken.  

Ammehoela Zomer16 credit Ammehoela 7Ammehoela Zomer16 credit Ammehoela 4

Vijf collecties per jaar

Ammehoela heeft elke tien weken een nieuwe collectie. De kleine collecties zijn te combineren met voorgaande collecties. Door vijf collecties per jaar aan te bieden speelt het merk, naar eigen zeggen, in op de veranderingen in het klimaat en de behoeftes van de klant.

Anouk en Sabine geloven in minder uitverkoop en overschotten: “We merken dat de detaillisten niet meer een half jaar van tevoren hun gehele budget willen besteden, detaillisten willen flexibeler en gerichter inkopen, en wij spelen in op deze behoefte.”

De eerste collectie van het nieuwe kindermodemerk is vanaf begin augustus verkrijgbaar, maar nu al te pre-orderen in de webshop. Een aantal winkels in Nederland en België zal het merk vanaf augustus gaan verkopen.

Ammehoela Zomer16 credit Ammehoela 3Ammehoela Zomer16 credit Ammehoela