TOP

Open dag bij Hop Agenturen

Hop Agenturen organiseert zondag 2 en maandag 3 juli 2017 een open dag in het hoofdkantoor in Veldhoven. Dan zijn alle nieuwe zomercollecties te bewonderen.

Hop Agenturen vertegenwoordigt een ruim assortiment kindermodemerken en -schoenen in het midden- en hoogsegment. De merken die ze hebben zijn onder meer American Outfitters, Antony Morato, Gaastra, Guess, Le Big, McGregor, Parajumpers, Patrizia Pepe en sinds kort Blue Rebel. Tijdens de open dag zullen er ook ontwerpers aanwezig zijn van een aantal labels. Hop Agenturen is opgericht in 2004 door Joost Hoppenbrouwers. Hij runt het bedrijf samen met zijn vrouw Debby Kros. Het hoofdkantoor is gevestigd in Veldhoven.

Interview Bengels #4: Tegenslag

In Bengels #4 brengen we een groot interview met Kros en Hoppenbrouwers. Daarin vertellen ze hoe dit avontuur begon met een baan bij een kindermodeagentuur en hoe ze van daaruit een stevig fundament legden voor de toekomst. Van de crisis hebben ze nauwelijks last gehad, Hop kreeg een tegenslag uit een andere hoek te verwerken: hun grootste klant Guess vertrok. In het interview vertellen ze hoe ze daarmee zijn omgegaan en hoe de zaken er nu voor staan.  

Wil je het interview lezen, maar heb je nog geen abonnement? Dat kunnen we snel voor je regelen als je nu aanmeldt via deze pagina!


Kindermodevakblad Bengels biedt inspirerende verhalen van merken, de nieuwste trends op gebied van fashion, interieur en kinderlifestyle! Wil je ook altijd op de hoogte blijven en bijgepraat worden over de ontwikkelingen in jouw branche? Sluit dan beslist nu een Bengels Jaarabonnement af en ontvang 4 keer per jaar het blad met interviews, achtergronden en marktcijfers uit de kindermodebranche. Ook ontvang je twee keer per jaar de kleurkaarten, speciaal voor onze abonnees samengesteld door onze trendwatchers, en krijg je tot 40 procent korting op evenementen als de Trenddag.