TOP

Openingsdata Hudson’s Bay en Saks Off 5th bekend

De openingsdata van de eerste Nederlandse vestigingen van Hudson’s Bay en Saks Off 5th zijn bekendgemaakt door moederbedrijf Hudson’s Bay Company.

In september openen 10 Nederlandse vestigingen van Hudson’s Bay. De eerste stad waar de warenhuisketen haar deuren opent is Amsterdam op 5 september 2017. Daarna volgen Rotterdam en Den haag op 7 september en Leiden en Breda op 12 september. De opening voor de eerste winkel is behoorlijk vertraagd, eigenlijk was deze gepland in de tweede week van augustus.

Meer winkels

Ook Saks Off 5th opent haar eerste filiaal in september. Op 7 september is Rotterdam aan de beurt. Amsterdam krijgt een filiaal van de Amerikaanse keten in november op de Kalverstraat. HBC heeft plannen om nog meer winkels in Nederland te openen. Saks Off 5th biedt een selectie van premium merken en opkomende labels voor sterk gereduceerde prijzen.

Realiteit

Wolfgang Link, ceo van Hudson’ s Bay Company (HBC) vertelde over de openingen in een persbericht: “Het is spannend om te zien dat de winkels van Hudson’s Bay en Saks Off 5th realiteit worden in Nederland. Vanaf dag een zijn we toegewijd aan deze markt en we waarderen de enorme steun vanuit Nederland. We kijken er naar uit om de Nederlandse klanten t verwelkomen in onze winkels.”