TOP

Bestseller: Ko&Flo in Oosterhout

Benieuwd naar welke items goed lopen bij je collega? Deze week interviewen we Saskia Baumann die ruim acht jaar werkzaam is bij de webshop en in de kinderkledingwinkel Ko&Flo.

Vanaf 1997 bestaat de winkel in Oosterhout. Dat is ooit begonnen met 80 m2. In 2014 heeft er een verhuizing plaatsgevonden naar een locatie van 700 m2. Het afgelopen seizoen is er nog een verbouwing geweest, waardoor winkel en webshop samen zijn gevoegd. “Makkelijk voor ons, maar ook voor de klant”, vertelt Baumann.

Stand van zaken

“Met de winkel gaat het super”, vertelt ze. “We zijn volop aan het verkopen aan onze klanten. De oude collectie hangt nog in de winkel, maar ondertussen is ook de nieuwe wintercollectie net binnen. Ondanks dat het eigenlijk nu pas zomer aan het worden is, merk je toch dat er al veel van de nieuwe collectie verkocht wordt.”

Ko&Flo verkoopt de gehele collectie van het merk Like Flo. Daarnaast heeft de kinderkledingwinkel onder andere merken als IKKS, NIK&NIK, Scotch R’belle, ST. Girls en Vingino in hun assortiment. “Levi’s, Donna Karan, Penn&Ink en Geisha doen het bij ons goed. Ook hebben we net nieuwe merken binnen; Little 10 Days, By-bar en Miss Sophies. Deze zullen we nu voor het eerst gaan verkopen. Ik ben erg benieuwd hoe dat zal gaan”, zegt ze.

De winkel biedt kleding aan vanaf maat 62 en loopt tot en met maat 188. “We hebben veel kleding voor tieners”, vertelt ze. “Er is heel veel vraag naar. Meiden van die leeftijd hangen tussen het kind zijn en het volwassen worden in en willen toch allemaal hip gekleed gaan. Street Called Madison, Miss Sophie en Be Diva zijn merken die daarvoor gemaakt zijn.”

Plannen

In september dit jaar bestaat Ko&Flo twintig jaar. “We gaan de winkel in het zonnetje zetten en er een feestmaand van maken geheel september. Zo organiseren we onder andere een modeshow, een castingdag, komt blogger Justbymanon langs en daarnaast gaan we allemaal andere leuke acties doen.” Vanaf volgende week wordt bekend welke acties dit zullen zijn.

 

Ko&Flo

Leijsenhoek 47

4901 ER Oosterhout

+31 (0)162 471 266