TOP

Oprichter Kleertjes.com lanceert nieuw sieradenmerk

Claudia Willemsen, de oprichter van kinderkledingshop Kleertjes.com, start een eigen label voor sieraden: Rebel & Rich. Ze zijn vooralsnog alleen in de eigen webshop te koop.

Na het succesvolle avontuur met Kleertjes.com richt Claudia Willemsen haar pijlen op een nieuwe uitdaging. Samen met mede-eigenaren  Ilse Witjes en Susan Veltman heeft zij het sieradenlabel Rebel & Rich opgericht. Dat meldt Twinkle Magazine.

Het nieuwe sieradenmerk is voorlopig alleen nog te koop via de eigen webshop. Het is wel de bedoeling dat de sieraden ook op andere plekken verkocht gaan worden, zowel online als in fysieke winkels. Daarvoor voert het bedrijf nu ‘verkennende gesprekken’.

‘Het is natuurlijk wel belangrijk dat die winkels en webwinkels goed bij ons passen. We zijn begonnen zelf te verkopen omdat dat de makkelijkste en commercieel beste manier is om ons te laten zien. Dat doen we op een aparte shopsectie. Op Rebelandrich.com moet straks meer informatie komen over het merk en de verschillende lijnen, info voor retailers en dergelijke. Plus de verwijzing naar de eigen shop uiteraard.’, zegt Willemsen tegen Twinkle.

Oorbellen van Rebel & Rich zijn vanaf 30 euro te koop, ringen en kettingen vanaf 39 euro en armbanden vanaf 89 euro.