TOP

Oprichtsters Lief! Lifestyle nemen afscheid

Deze week werd het bekend gemaakt: John van Herik en Yvonne Woudstra, oprichters van Lief! Lifestyle, nemen na 13 jaar afscheid van het merk.

De afgelopen jaren waren op z’n minst roerig te noemen, voor het Hollandse lifestylemerk. In 2015 ging het merk failliet, in 2016 werden ze onderdeel van het Duitse Kanz Financial Holding, er liep in 2017 een rechtszaak, datzelfde jaar introduceerden ze een meidengroep en de webshop verhuisde dit jaar naar 4Little.com. Gedurende deze tijd bleven Van Herik en Woudstra verantwoordelijk voor een aantal taken. In een persbericht bedankt het bedrijf het duo voor hun inzet. Het resterende Lief! Lifestyle team zal hun werkzaamheden – waaronder marketing, licensing, branding, styling en design – overnemen.

Afscheid

Op Linkedin neemt Van Herik persoonlijk afscheid; ‘Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Na meer dan 13 jaar Lief! Lifestyle, waarvan de eerste 10 jaar als oprichters en owners, hebben wij in goed overleg besloten afscheid te nemen van ons “kindje”. Sinds 2015 zijn wij, na overname van ons concept, onderdeel geworden van de Duitse Kids Fashion Group. Na 3,5 jaar bij deze club is het nu toch tijd geworden om nieuwe avonturen aan te gaan en ons kindje los te laten. Wij, Yvonne en ik, willen eenieder bedanken die ons in al die jaren hebben geholpen en gesteund om Lief! Lifestyle op de kaart te zetten en ons kindje te omarmen. Bij deze wensen wij Lief! Lifestyle dan ook veel succes voor de toekomst.’