TOP

Outletwinkel Lief! Lifestyle toch weer open

De winkel van Lief! Lifestyle in Bataviastad Fashion Outlet weer open, in tegenstelling tot eerdere berichten dat de winkel gesloten zou blijven.

Op 1 september gaat de winkel die Lief! Liefstyle heeft in Batavia Stad Fashion Outlet weer open. Dat meldt Omroep Flevoland. De winkel zou eerder gesloten blijven. Alleen de winkel in Sliedrecht en de webshop zouden open blijven. Nu gaat de outlet in Lelystad ook weer open.

Doorstart

In mei 2015 ging Lief! Lifestyle failliet, de verliezen waren te hoog opgelopen, maar maakte enkele weken een doorstart. Het Duitse kindermodebedrijf Kids Fashion Group (KFG) werd toen de nieuwe eigenaar van Lief! Lifestyle. KFG is in Europa onder andere verantwoordelijk voor de kindermodemerken Kanz, Bellybutton, Miss Sixty, Marc O’Polo en Energie.

Over Lief!

Lief! Lifestyle wordt in 2005 opgericht door Yvonne Woudstra. Het lifestylemerk is een succes en ligt al gauw bij verkooppunten zoals de Bijenkorf en Kids Factory. Vanaf 2006 opent Woudstra diverse eigen winkels, in 2007 gaat de webshop online. In 2007 wordt ook besloten samen te werken met diverse licentienemers, het bedrijf breidt hierna uit met tientallen productgroepen voor kinderen en volwassenen.