TOP

Pom Pom opent nog meer Portland winkels

Afgelopen week opende Portland, de eerste winkel van het Nederlandse kindermodemerk Pom Pom, in Barneveld zijn deuren. Maar daar blijft het niet bij. Het komende halfjaar staan er nog vier openingen op de planning.

In welke plaatsen Portland zich gaat vestigen, wordt nog niet bekend gemaakt door de mode-onderneming Pom Pom. Wel is het de bedoeling dat de nieuwe zaken ruim van opzet zijn, net als de vestiging in Barneveld die een winkeloppervlakte heeft van 200m2. Hierdoor kunnen de complete collecties van het nieuwe merk Portland (voor meisjes en vrouwen) en de andere labels Pom Pom en Silke (eveneens voor meisjes) worden gepresenteerd.

Breed assortiment

“Vorige week hebben we in vier dagen tijd een omzet van tienduizend euro behaald. Mensen uit het hele land kwamen speciaal naar Portland en tot hun vreugde boden we een breed assortiment in tegenstelling tot de vaak beperkte keuze van multibrand zaken”, verklaart oprichter/eigenaar Sytske Tibboel. “Ik ben ervan overtuigd dat een uitgebreide collectie, een totaalverhaal, veel mogelijkheden voor de consument en retailer biedt. Met onze labels kun je alle kanten op, van sportief tot klassiek en prinsessenachtig. Daarnaast is er in deze specifieke stijl weinig voor tieners verkrijgbaar, dus een gat in de markt.”

Het bedrijf Pom Pom bestaat sinds 1992 en is inmiddels wereldwijd verkrijgbaar in 35 landen.