TOP

Prénatal opent eerste boutique

Prénatal opende onlangs de allereerste Prénatal Boutique in hartje Utrecht, een nieuwe en vooral kleinere insteek dan consumenten gewend zijn van het merk. Fabienne Kempeneers, marketing & branding officer van Prénatal, over deze opzet: "Het is een nieuwe en inspirerende winkelbeleving, waarbij de nieuwste trends als leidraad dienen."

Hoe onderscheidt het zich van andere Prénatal winkels?

“De Prénatal Boutique onderscheidt door de A-locatie en de inspirerende winkelindeling. Daarnaast is er slechts een selectie van het Prénatal assortiment te vinden. Kinderwagens, autostoelen en kinderkamers zijn bijvoorbeeld niet in de boutique te vinden. Hiervoor kunnen klanten nog steeds terecht in de Megastores en diverse Citystores, of in de webshop van Prénatal.”

Wat gaat consumenten naar de boutique trekken?

“De Prénatal Boutique is een compacte, centraal gelegen winkel, waarin bezoekers een selectie van de leukste en meest onmisbare producten uit het Prénatal-assortiment vinden. Het is een nieuwe en inspirerende winkelbeleving, waarbij de nieuwste trends als leidraad dienen.”

Gaan we meer Prénatal winkels in deze stijl zien in de toekomst?

“De Prénatal Boutique in Utrecht dient als test en blijft voorlopig nog de enige in z’n soort. Zodra de resultaten bekend zijn, wordt er beoordeeld of het concept ook op andere plekken uitgerold kan worden.”

Prenatal 1

Prenatal 2

Prenatal 4

Prenatal 5

Prenatal 6

Prenatal 7