TOP

Puma werkt aan kindercollectie

Het sportlabel Puma is een samenwerking aangegaan met de Amerikaanse kledingfabrikant United Legwear and Apparel Co. Ze gaan samen een kindercollectie te produceren.

De collectie bestaat uit kleding voor baby’s tot en met pubers en heeft dezelfde uitstraling als de mannen- en vrouwencollecties van het sportlabel. De kleuren omvatten voornamelijk grijze, witte en zwarte basisstukken met neon gekleurde details.

De Amerikaanse kledingfabrikant United Legwear and Apparel Co. is aangenomen om de kinderkleding te maken en distribueren. Het bedrijf is geen vreemde voor Puma: al dertien jaar maakt deze fabrikant de sokken en het ondergoed van Puma. Jay Piccola, directeur van Puma in de Verenigde Staten licht toe aan Women’s Wear Daily: “We hebben al jaren veel succes met de samenwerking op het gebied van  sokken en ondergoed. We hebben dan ook alle vertrouwen in deze kindercollectie.”

Na een aantal slechte jaren is Puma bezig met een grote reorganisatie. Onlangs werd Rihanna aangenomen als ontwerpster voor de vrouwencollecties van het label. De zangeres is ook het gezicht van een nieuwe campagne van Puma.