TOP

Regenbogen en eenhoorns bij A*Dee

Bij de nieuwste collecties van A*Dee is er een mooie keuze van verschillende, speciaal ontworpen prints in mooie kleurencombinaties voor een seizoen vol met must have kledingstukken.

Seizoen zomer 2022 toont vier verhalen. ‘Scream for Ice Cream’ heeft prachtige pastelkleuren met mooie details zoals strikken en pailletten en natuurlijk een design met ijsjes. Daarop volgt ‘Porto in the Sun’, geïnspireerd op de plek waar de collectie wordt gemaakt; het mooie Porto in Portugal. A*Dee heeft haar inspiratie gehaald uit de tegelpatronen en kleuren voor een unieke collectie die ieder meisje wil dragen.

Ook komt het merk dit seizoen met een ‘Rainbow en Unicorn’-thema, een perfecte combinatie tussen de kleuren van de regenboog en stippen met eenhoornprints en regenbogen. Dit verhaal heeft alles waar de A*Dee fan van droomt. En als laatste lanceert A*Dee het ‘Circus Mania’ -verhaal, een luxe thema vol met navy, rood en wit met prachtige gouden en glinsterende details om het thema extra speciaal te maken.

Interesse om A*Dee in jouw winkel te verkopen? Kijk dan op www.a-dee.com of benader onze Nederlandse agent via info@lemarti.nl.