TOP

Rellix – First drop FW20

Rellix is voor alle young ones die in love zijn met jeans en andere denim producten. Het is een label voor de trendy boys en girls die hun eigen stijl willen creëren met mooie, sustainable producten van een hoge kwaliteit. De collectie van Rellix is verkrijgbaar in de maten 10/140 tot en met 18/188. Onze first drop wordt geleverd in week 32/33. Check onze wintercollectie 2020.

Rellix is voor alle young ones die in love zijn met jeans en andere denim producten. Voor de trendy boys en girls die hun eigen stijl willen creëren met mooie, sustainable producten van een hoge kwaliteit. De collectie van Rellix is verkrijgbaar in de maten 10/140 tot en met 18/188.

Dit seizoen ga je onze knitwear artikelen voor zowel boys als girls terug zien in de collectie. De knitwear producten bestaan uit collen en truien. Deze zijn verkrijgbaar in army, zwart, navy,  en grijs. Een fijn basis artikel én een belangrijke musthave die je niet mag missen.

Naast de cozy knitwear producten is er natuurlijk ook weer een stoere denim collectie. De collectie beschikt over een verrassend jeansaanbod met verschillende perfecte fittings en stoere wassingen zoals de repaired trend. Maar ook zitten er non denim producten in de collectie zoals pantalons, flair leggins en chino’s. De populaire flower trend, ruit en streep ga je terug zien in de stijl van Rellix.

Benieuwd naar de collectie of wil je meer informatie ontvangen? Dan horen wij dat graag.

Contactgegevens

Info@rellixjeans.com 
+31 (0) 73 820 0387

Paul van van Poppel 
+31 (0) 62 424 5455
Info@apicbrands.com 
Showroom: Tarasconweg 2 te Eindhoven