TOP

Roetgerink maakt van winkelstraat een modeplein

Op donderdag 8 mei 2014 is het nieuwe modeplein van Roetgerink in Enter geopend.

Roetgerink Mode in Enter heeft de winkelstraat verbouwd tot een modeplein waar bezoekers kunnen winkelen, eten en ontspannen. Na maanden van sloop-, ruim- en bouwwerkzaamheden is het plein op donderdag 8 mei 2014 officieel geopend.

Het modeplein
Het nieuwe modeplein is voorzien van een groot terras voor Brasserie R-1854, een ruime toevoeging aan de parkeerplaatsen en een nieuwe gevel voor Roetgerink Schoenen. Met de onthulling van het wegwijsbord is het plein geopend. “Dit plein is toevoeging voor het dorp Enter, de gemeente Wierden en natuurlijk de vele klanten die wij van binnen en buiten de regio mogen ontvangen”, zegt directeur Paul Roetgering in een persbericht. “Het biedt vele mogelijkheden voor gezellige activiteiten die een dagje modeshoppen in Enter compleet maken.”

Traktatie
Op donderdag 8, vrijdag 9 en zaterdag 10 mei werden de pleindagen georganiseerd. Roetgerink trakteerde de klanten op een voorjaarsboeket. Verder was er een springkussen en poffertjes voor kinderen, een demonstratie met elektrische fietsen door het merk Cannondale en een BBQ van Brasserie R-1854. “Ons bedrijf bestaat 160 jaar en wij vieren het hele jaar feest!”, zegt Roetgering. “Wij trakteren al onze klanten op een nieuw plein en daar hoort een bloemetje bij voor de mensen die op deze drie dagen een aankoop bij ons doen.”

Over Roetgerink
Roetgerink Mode en Schoenen richt zich met collecties van nationale en internationale modemerken op dames, heren en kinderen.  Het bedrijf is 160 jaar geleden opgericht door Christiaan Roetgering. Inmiddels beschikt Roetgerink Mode over een winkel van 6.500 vierkante meter en is een van de grootste modewinkels van Nederland.