TOP

Rumbl! winter 2014

Rumbl! wijkt ook voor de winter van 2014 niet af van zijn eigenzinnige statements. Coole én stoere no-nonsense kinderkleding waarin de vrijheid en identiteit van de hippe en jonge drager centraal staan. Rumbl! – let’s make some noise! – houdt simpelweg van rumoer en avontuur!

Ook voor komende winter zijn telkens weer meerdere moods uitgewerkt. Voor iedere meid en kerel wat wils. Een thema met de veelzeggende titel ‘Mother Nature’ bijvoorbeeld. Voor echte Rumbl!ers die zich thuis voelen outdoors, waar de wetten der natuur heersen. En winterproof uiteraard!

Wild
Diepblauw – als in diepe oceanen – wordt afgewisseld met meer aardse, sobere tonen. Geometrische tribalprints, knipogen naar dierenhuiden, nonchi rafelende randjes… Het ziet er allemaal lekker wild uit! Net als de foxy dieren die her en der opduiken. Grrrrrrrumbl!

Zwart-witcontrast

Of wat dacht je van wat extra superpowers in de kleren? Mysterieuze superhelden komen aangevlogen uit een ander sterrenstelsel recht op de collectie. Ze verspreiden positieve boodschappen op de typo en gooien met blinkende studs en schitterende lovertjes. Ook lekker veel contrast in zwart en wit voor een ‘edgy rock-chic feeling’. Maar de felle kleuren mogen natuurlijk ook nooit ontbreken. Geen saaie boel bij Rumbl! hoor. YOLO!

Voor meer info: www.rumbl.eu 

Rumbl1 

Rumbl2 

Rumbl3 

Rumbl4