TOP

Shoeby lanceert collectie met Nicolette van Dam

Op vrijdag 31 augustus presenteerde Shoeby een nieuwe najaarscollectie voor meisjes. Deze Back to School-collectie werd in samenwerking met presentatrice Nicolette van Dam exclusief voor het merk ontwikkeld.

Shoeby ging al in zee met presentator Fred van Leer voor een damescollectie, maar daar is nu een tweede samenwerking met een BN’er voor meisjes in de leeftijd van 2 tot 8 jaar bij gekomen. De Back to School-collectie bestaat uit verschillende prints en symbolen en heeft zachtroze, zwart en army als hoofdkleuren. Onderling zijn de items – waaronder jurkjes, T-shirts, jacks, jassen, een jogger en jeans – goed te combineren, niet te kinderlijk en comfortabel.

Voor Dam, als moeder van twee dochters, was dit belangrijk: “Het is een feestje om onze meisjes aan te kleden. Dat ik nu zelf kan meewerken aan een meisjescollectie die in de winkels komt te hangen, vind ik waanzinnig leuk. Kinderen moeten zich goed kunnen bewegen en de materialen mogen zeker niet kriebelen. Sommige items zelf ook wel willen hebben. Kinderen moeten we serieus nemen, maar wel met een knipoog, want ze zijn nog zo jong.” De collectie van Nicolette van Dam is te koop in alle 220 Shoeby-winkels en op shoeby.nl.

Over Shoeby

De eerste Shoeby-winkel werd in 1981 in Den Bosch opgezet door Mieke en John van Deursen. Na 35 jaar is deze ene winkel uitgegroeid tot een omnichannelformule met 220 winkels en een webshop. Shoeby ontwerpt en ontwikkelt eigen collecties. Het vrouwenlabel Eksept, het mannenlabel Refill en kids labels Jill en Mitch zijn exclusief bij Shoeby verkrijgbaar.

Shoeby Nicolette van Dam 2