TOP

State of Art lanceert jongenscollectie

Het mannenmodemerk State of Art brengt komend seizoen een nieuw junior label op de markt onder de naam Rookies, bedoeld voor jongens van 4 tot 16 jaar.

Evenals de mannencollectie bevat State of Art Rookies verschillende materialen en prints. Voor jongens heeft het merk onder meer piqué polo’s met all-over prints, hemden met geometrische prints, slim fit bleached en stonewashed broeken, blazers en nylon jassen met contrasterende rits. Belangrijke kleurthema’s in deze eerste Rookies-collectie zijn  estate, rivièra & scuba blue, poppy red, aqua en rosemary green, mango, grey blue, silver cloud.

Porsche 911 

De nieuwe jongenslijn van State of Art is geïnspireerd op de Porsche 911, een klassieke sportwagen waarmee het merk een link heeft door de alom bekende State of Art Classic Porsche Collection die in het hoofdkantoor in Lichtenvoorde is ondergebracht.

Verkoop

State of Art werkt bij de lancering en verkoop van Rookies samen met het Belgische Independent Fashion Industries gedaan, dat staat voor het ontwerp, de productie en de distributie van nieuwe juniorlabel. State of Art Rookies is ligt januari 2017 in de winkels.