TOP
sunday school

Sunday School SS24

Op zondag 9 en maandag 10 juli 2023 wordt alweer de 9e editie van SundaySchool Fair georganiseerd. Ook dit jaar beslaat het evenement twee dagen, waarbij inkopers volop de gelegenheid krijgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en collecties. Beide dagen beginnen met een inspirerende trendpresentatie, verzorgd door EK-Fashion, om 10.30 uur. Deze presentatie belicht de laatste trends, kleuren en merken om in de gaten te houden.

Daarnaast zijn er diverse presentaties die je als ondernemer helpen om waardevolle informatie te vergaren en deze effectief toe te passen. Zo zijn er presentaties verzorgd door INRetail met tips over het omgaan met stijgende kosten, belastingteruggaven en dalende marges. Daarnaast worden er gedurende de hele beurs verschillende modeshows gehouden, die regelmatig wisselen en verrassende collecties tonen.

Het volledige programma met tijden wordt binnenkort bekendgemaakt via Instagram (#sundayschoolfair) en de website Sunday-School.nl.

Momenteel hebben al bijna 100 merken zich ingeschreven voor het evenement. Bekende namen zoals Retour jeans, Babyface, The New, Wheat, Bergstein, Milky Kiss, Blue Seven en No Way Monday zijn van de partij. Ook zijn er merken die na een of meerdere seizoenen afwezigheid weer terug zijn, zoals Z8, Quapi, Levv, Grunt, 4President en Skurk. Natuurlijk zijn er ook nieuwe deelnemers die hun collectie voor het eerst tonen op SundaySchool, waaronder Hey Popinjay, Little Dutch, Petit Piao, Stains & Stories, House of Artists en Beans Barcelona. Bovendien zijn er steeds meer boetiekmerken aanwezig, zoals Lolaletost, Stella Cove en Snug.

Mocht je als merk interesse hebben om deel te nemen, dan is er nog steeds de mogelijkheid om je in te schrijven. Voor bezoekers is het belangrijk om te weten dat de ticketverkoop uitsluitend online plaatsvindt. Er zal geen kaartverkoop aan de deur zijn. Net zoals vorig seizoen geldt er een speciale aanbieding voor degenen die meerdere tickets willen kopen. Een enkel ticket kost € 12,50, twee tickets kosten € 20,-, drie tickets kosten € 25,- enzovoort. Parkeren is ook dit jaar gratis en het team van SundaySchool staat klaar om al jullie vragen te beantwoorden en te zorgen voor heerlijke koffie en een smakelijke lunch.

Locatie:
De Fabrique Utrecht (Maarssen)
Westkanaaldijk 5
3542 DA Utrecht

Datum:
Zondag 9 juli 10.00 – 17.00 uur, met aansluitend een netwerkborrel aangeboden door `It’s Perfect’
Maandag 10 juli 10.00 – 17.00 uur

Meer informatie op instagram #SundaySchoolFair of de website www.Sunday-School.nl. Of bel met Rob de Vos op 06 201 35 293