TOP

SundaySchool en BrandsHatch organiseren fysieke modebeurs in januari

Na het uitstel van de zomereditie van SundaySchool wil de organisatie in januari 2021 nu een fysieke modebeurs organiseren voor het inkoopseizoen van winter 2021-2022. Ook wordt twee weken later de modebeurs BrandsHatch gelanceerd.

Lang leek het alsof SundaySchool en BrandsHatch afgelopen zomer gewoon door zouden gaan. Maar de organisatie heeft uiteindelijk moeten besluiten de modebeurzen te annuleren, ondanks uitgebreide coronamaatregelen. Toen werd aangekondigd dat beurzen in januari zou plaatsvinden.

En dat gaat nu gebeuren, zo meldt de organisatie in een persbericht: “Op 10 januari aanstaande ontmoeten we elkaar weer ‘live’ in de ‘de Fabrique’ in Utrecht. Met het vertrouwde concept en deze editie zelfs aangevuld met 2 salesdagen op 11 en 12 januari (op aanvraag). En aangevuld met diverse digitale presentaties om een nog groter (internationaal) publiek te bereiken.”

BrandsHatch

Ook zal de nieuwe modebeurs Brandshatch gelanceerd worden. BrandsHatch staat gepland op 24 en 25 januari en zal een modebeurs voor mannen- en vrouwenmode worden voor het midden- en midden-hoogsegment voor onderscheidende zowel als ’boutique’ merken. Dezelfde persoonlijke locatie, dezelfde unieke beleving, maar dan voor vrouwen- en mannenmode.

Uiteraard zullen deze beide beurzen geheel volgens de geldende richtlijnen betreft Covid -19 georganiseerd worden.

Meer informatie:

Mail naar info@sunday-school.nl of info@brandshatch.nl