TOP

SuperME lanceert rugzakken voor superhelden

Het merk SuperME brengt een nieuwe collectie rugzakken op de markt met aan de binnenkant allerlei verborgen handigheden.

In de SuperME caperugtas zit een ritszakje met een cape waarmee je binnen enkele seconden omgetoverd wordt tot superheld. Om het af te maken zit er ook een bijpassend maskertje bij.

Hoodie en messenger tassen
SuperME heeft ook de zogenaamde hoodierugzakken en de messengerbags. In de hoodierugzak zit een ingebouwde waterdichte capuchon. Die is in en uit het ritszakje in de tas te halen. De messengerbag kun je van een schoudertas in een draagtas veranderen. De schouderband kun je vervolgens dragen als heuptasje waar je allerlei spulletjes in kwijt kan.

Materialen
De tassen zijn gemaakt van neopreen waardoor ze licht van gewicht, sterk en waterresistant zijn. Er zijn verschillende patches ontwikkeld waarmee de voorkant van de rugzak steeds veranderd kan worden.

De oprichters
SuperME is bedacht en ontwikkeld door Daphne Kaufer en Rena Stern, twee moeders uit San Francisco. Ze kwamen op het idee van de SuperME rugzak toen Daphne’s zoon om een superheld rugzak vroeg.

De adviesprijzen zijn voor de SuperME cape rugzak € 39,95, voor de hoodierugzak €49,95 en voor de messengertas €29,95. Voor informatie: www.supermehero.nl.