TOP

TMO organiseert Trend Event met thema ‘Revision’

Studenten van TMO Fashion Business School organiseren op 4 april 2017 voor de tiende keer het jaarlijkse Trend Event. Dit is een innovatief evenement waar je inzicht krijgt in toekomstige trends. Dit jaar is het thema 'Revision'.

Het Trend Event van TMO Fashion Business School in Doorn, dat voor de tiende keer wordt georganiseerd  wordt opgezet door studenten van de opleiding en dient als inspiratiebron voor bedrijven en organisaties. Op 4 april 2017 krijg je alles te horen over toekomstige megatrends en consumentenbehoeften, laat de organisatie weten in een persbericht.

Thema

Elk event van modeschool TMO Fashion Business School wordt geïnspireerd op een thema. De afgelopen jaren kwamen er thema’s voorbij als ‘Transition’, ‘United Innovation’ en ‘ ReGeneration’. Dit jaar is het thema ‘Revision’.

Revision

Momenteel zijn er veel extreme ontwikkelingen in de wereld; de vluchtelingenstroom, machtsverschuiving en polarisatie als voorbeelden. De mensheid leeft in angst en verdeeld zich in kampen en hokjes.

Er is behoefte aan verandering, maar er is angst voor het onbekende. “We rennen allemaal hetzelfde rondje, maar nu willen we eens een andere kant op,” aldus de modeschool in een persbericht.

Cirkel doorbreken

Tijdens het Trend Event wordt duidelijk hoe deze cirkel doorbroken kan orden. De toekomstige trends worden speciaal voor mensen uit de modebranche vertaald in 30 stands. Hier krijgt de bezoeker uitgelegd hoe deze trends commercieel toepasbaar zijn.

Het TMO Trend Event vindt plaats op 4 april 2017 tussen 15.00 en 21.00. Tickets kosten 5 euro per persoon. TMO Fashion Business School, Driebergsestraatweg 11, 3942 ZW Doorn.

De ontwikkelingen van het event zijn te volgen via Facebook en Instagram.