TOP

Trend: kindersieraden

Armbandjes voor baby's, juwelen met een persoonlijke touch van je kind of matching ontwerpen voor zowel moeder als dochter: kindersieraden worden steeds populairder. Bengels licht de leukste eruit.

Een baby-armbandje is leuk om te geven als kraamcadeau. Wie de moeder niet wil vergeten, kan daar een bijvoorbeeld een bijpassende mama-armband of bedeltje met de naam van het kindje bij geven. Kaya personaliseert een sieraad met onder andere graveerbedeltjes. Natuurlijk ook een schot in de roos als cadeautje voor de grote zus.

Trend sieraden KAYA Sieraden

 

Indirect maak je kindjes blij met de armbandjes van de Rio by Jozemiek Chain collection. De kleurige handgemaakte designs kunnen gedragen worden als haarsieraad en steunen straatkinderen in Rio de Janeiro.

Trend sieraden Rio by Jozemiek Chain collection

Bella Luca Sieraden verkoopt zilveren ringen met geboortestenen die passen bij de maand waarin een kindje is geboren. Bij juli hoort bijvoorbeeld een robijntje. Erachter wordt de naam van het pasgeboren baby’tje gegraveerd.

Trend sieraden Bella Luca Sieraden

 

Geen doorsnee sieraad, maar wel heel praktisch voor jonge ouders is de Smartmama Chewelry sieradenlijn. De zachte siliconen kralen zijn vrij van schadelijke stoffen en verzacht onder andere de pijn bij doorkomende tandjes.

Trend sieraden Chewelry

De chique kinder- en babyjuwelen van Lovy zijn bedoeld als persoonlijk cadeautje bij een doop, een communie of bijvoorbeeld de eerste verjaardag. De ontwerpen worden allemaal met de hand gemaakt door oprichtster Laura van den Brink.

 

Trend sieraden Lovy

 

Sieradenlabel Just Franky is bedoeld voor volwassenen. Toch zijn de 14 karaats gouden naamkettingen een supercadeau om samen met de kinderen aan(groot)ouders te geven. Namen kunnen namelijk in een eigen (kinder)handschrift worden gegoten.

 

Trend sieraden Just Franky