TOP

Trend: slaapkamer

Beddengoed, accessoires, maar ook complete bedden: voor homewear voor de slaapkamertjes is steeds meer verkrijgbaar. Bengels licht de leukste, nieuwe lanceringen er voor je uit. Ter inspiratie of als nieuw aan te bieden (bij)verkoop.

Noodoll

Het Britse Noodoll verschuift het assortiment langzaam maar zeker van alleen maar knuffels, naar meer homewear. Voor de kleinste slaapkamer kwam daar deze maand de berkenhouten Ricewhale shelf bij: een nieuwe versie van de populaire plane shelf. Staat niet alleen leuk in de winkel, maar is ook mooie bijverkoop voor een opgeruimde kinderkamer.

Qboo

Een bed voor een peuter, dat na jaren ook geschikt is voor tieners. Het onlangs gepresenteerde Omdraai Kinderbed van het Nederlandse merk Qboo heeft aan de ene kant een peuterbed met tafel en stoeltje van 160 x 90 centimeter, aan de andere kant een bed met een matrasmaat van 200 x 90 centimeter.

Snurk

Ook de Nederlandse beddengoedspecialist Snurk heeft een gloednieuwe collectie. Onder andere een grafische print van pelikanen in samenwerking met het Deens The Dybdahl Co, een blauwe prinsessenjurk, papieren kraanvogels en een klimmuur.

Nuna

Voor onderweg of uit logeren: de Sena Aire van Nuna is een bed dat inklapt met het frame. Makkelijk voor op vakantie of uit logeren. Het bed zorgt door het luchtontwerp voor maximale luchttoevoer.

Circu 2

Wel heel extravagant, maar zeker de moeite waard voor wie wil investeren in een slaapkamerbeleving op de winkelvloer, zijn de ontwerpen van het Portugese Circu. De handgemaakte slaapkamerobjecten hebben onder andere Disney- of sprookjesthema’s en zijn met recht one of a kind te noemen.

Smithers of Stamford

Zowel voor jong en oud, deze Rabbit chair van het Britse Smithers of Stamford. De stoelen zijn er overigens niet alleen voor in de slaapkamer, de outdoor versies zijn uitgerust met ledverlichting voor een extra effect.

Pixers

Wel heel intens, maar zeker gaaf voor de waarschijnlijk wat oudere kinderen is het nieuwe Disney Star Wars-behang van het Amerikaanse bedrijf Pixers.