TOP

Tumble ‘n Dry start door

De winkels van Tumble ’n Dry werden eind april failliet verklaard, maar het kindermodemerk heeft een doorstart weten te realiseren.

Het was bij het faillissement al bekend dat het merk door wilde gaan met de webwinkel en de twee outletstores in Bataviastad en Designer Outlet Roosendaal, maar nu is de doorstart dan ook officieel rond. Het merk wordt voortgezet door Tumble ’N Dry E-com B.V. met dezelfde eigenaar; Wijkermeer Investments. In een persbericht meldt het merk dat het zo snel mogelijk de online bestellingen gaat uitleveren en de opgelopen achterstanden probeert weg te werken. Ook wordt contact opgenomen met voormalige detaillisten en inkopers.

Tumble ‘N Dry werd in 2007 opgericht door Jos Boin en Janneke van der Meij. Het label maakte collecties voor kids tussen 0 en 14 jaar. Sinds 2012 was het label onderdeel van de Varova Fashion Group, waar destijds onder meer ook Sissy Boy en Gsus en Men at Work onder vielen. In november 2017 werd Tumble ‘N Dry overgenomen door de Brand Retail Group. Een jaar na de overname werd Tumble ‘N Dry in 2018 weer verkocht aan investeringsmaatschappij Wijkermeer Investment.