TOP

Twinlife zomer 2014

Voor lente/zomer 2014 komt Twinlife met een collectie geïnspireerd door klassieke thema’s, in combinatie met ontdekkingen die zijn opgedaan in hippe bestemmingen over de hele wereld. De collectie is stoer, zomers en optimistisch.

De collectie kenmerkt zich door vrijheid, kleur en vooral een “happy feeling”! Door het mixen van kleuren blijft de jongensachtige look aanwezig maar wel met een nieuwe twist. Er zijn vernieuwde kraag- en capuchonvormen en ingetogen styles zonder artworks of badges.  Maar ook zijn er opvallende grote graphics en speciale fotoprints in frisse en heldere kleuren.

Thema’s en kleurgebruik
De eerste kleurgroep is  gebaseerd op het thema ‘Vintage surf fifties’. Het kleurbeeld bestaat uit frisse tonen met een vintage gevoel. Basis Indigo blauw met combinaties in fris Mentol, Sky Blue en Sunset geel. De kleuren Dusty orange en Sienna zorgen voor een zomers standbeeld. De tweede kleurgroep is ontstaan na een bezoek aan de hippe stad Tel Aviv. Mooie stranden en mooi weer zorgen voor intense kleuren. Basis is een donkere navy en een frisse heldere blauwtint: Dazzle Blue. Daarnaast zijn er de kleuren Bright Red met Blazing Yellow. De derde kleurgroep is gebaseerd op de intense kleuren van Bollywood films en het Hindoestaanse Lentefeest “Holi”. Groen en roze worden gecombineerd met diep groen. Goed te combineren met zwart en wit. Poeder blauw maakt het beeld compleet.

Collectie
De jacks van Twinlife zijn er voor het komende seizoen in een groter gevarieerd aanbod in katoen en garment dye katoenen jacks. Naast bombers zijn er wat langere en rechte jacks en parka’s. Broeken bestaan dit seizoen uit blue denims maar ook non-denims: van een worker tot fancy chino’s in frisse en zomerse kleuren. De bermuda’s van Twinlife zijn fris en kleurrijk in eenvoudige chinovormen al dan niet met omslag, maar ook in vrolijke zomerse dessins als strepen en multicolor bloemen. De shirts zijn clean en komen in verschillende stoffen en prints. De sweaters hebben nieuwe kraagvormen en zijn van dunnere kwaliteit, voor comfort in het voorjaar.